Arielle

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Arielle on Corollen vuoden 2005 mallistosta nukke numero  H4413-0. Tosin sitä ei esiinny ainakaan ranskalaisessa 15 x 10 cm:n luettelossa, mutta ei siinä luettelossa olekaan enää kaikki nuket, vaan varsinainen luettelo siirtyi nettiin ja Amerikkaan oli oma luettelonsa. Ariellea on vieläkin saatavissa mm. Amazonilta.

Arielle oli alkuperäisessä laatikossaan, eikä sitä ollut koskaan poistettu laatikostaan (siis mint). Sillä on rosanvärinen lyhythihainen vakosamettimekko, jossa ohut organzapitsirypytys helmassa, kaula-aukossa ja rintaosassa. Puvussa on hopealangalla aplikoitu pieni sydän edessä helmassa. Puvun yläosaan on kiinnitetty tyllialushame, joka tulee näkyviin helman alta. Jalassa on kellertävät sukkahousut ja vaaleanpunaiset remmikengät, joissa "Corolle"-logo pohjassa

Päällä on vaaleanpunainen mohairvillatakki, jossa silkkinauhakiinnitys kauluksessa. Päässä on vaaleanpunainen villamyssy, jossa virkattu ruusu vasemmalla.

Niskassa on leima: Corolle 94-17V14G eli sama kuin minun aikaisemmin ostamallani Margaux neige nevellä, joka oli vuodelta 2002. Tämäkin nukke on ollut mallistossa siis ainakin 15 vuotta, siis klassikko. Tänä vuonna se on nimellä Violette P3448. Vuonna 1994 se nimi oli vaaleana Monica.

Ariellellä on loivasti aaltoileva vaalea kanekalon-tukka ja harmaansiniset sulkeutuvat silmät.

Margaux ja Arielle ovat nätti pari, mutta ne ovat ehkä liian suuria kokoelmaani, joten joudun ehkä kuitenkin myymään ne myöhemmin. Lokakuussa ostin Margauxille ruudullisen vichy-mekon vuodelta

Takaisin päiväkirjaan 2009