Bébé Gros Chagrin

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Bébé Gros Chagrin (=huonotuulinen, kärttyisä) on 42 cm pitkä, sillä on sulkeutuvat siniharmaat silmät ja itkumekanismi, joka toimii. Nukke rääkyy oikein pahasti, kun se on jätetty yksin, mutta kun sen nostaa syliin ja puristaa rintaansa vasten, se vähitellen rauhoittuu ja nyyhkii. Itkulaite toimii paristoilla. Sillä on niskassa numero 95F12 M13 ja vartalossa 1995.

Saapuessaan nukella oli Corolle-logolla varustettu vaaleanpunakuvioinen mekko. Alusvaatteita ei ollut.  

Vartalo on perinteellinen Corollen bébé-vartalo, etiketissä 1995.

Itkulaitteen paristot, 3 AA-sauvaa, on kätketty sievään taskuun, joka suljetaan tarralla. Niskassa on on/off-kytkin, ettei se lapsi rääkyisi koko ajan.

Oikeassa korvassa on kummallinen reikä. Oletan sen olevan kaiutin, mutta se voi olla myös sensori, joka lopettaa itkun, kun nuken painaa rintaa vasten. Täytyy vielä tutkia ja kysellä.

Nuken tukka on ohutta kanekalonia ja luettelon mukaan "pestävä". Tukan yläosassa on muutama pitempi ja kiharaisempi tupsu. Siihen kuulunee rusetti, kuten luettelon kuvassa.

Nukke on esitelty uutuutena vuoden 1995 luettelossa sivulla 5. Sen tilausnumero on #51307.

Mireillen muistin mukaan nukella olisi ollut tämä vaaleanpunainen mekko. Ehkä niitä oli myynnissä poikia ja tyttöjä. Luettelossa nukella on aina haalari, mutta en ole löytänyt tätä mekkoa mistään luettelosta miltään nukelta enkä irrallisena myytävistäkään vaatteista.

Huusin Ebaysta vuoden 1991 luettelon, joka tuli 8.10.2008. Löysin sieltä puvun, joka on Chagrinilla. Siis se ei ole alkuperäinen, vaikka Mireille niin muisteli. Nyt täytyy alkaa metsästää Chagrinin haalaria.

Takaisin päiväkirjaan 2008