Calin Charmeur

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Calin charmeur  (no. 23372) on Corollen luettelossa ensimmäisen kerran vuonna 1995, jolloin Corolle toi markkinoille granulaattitäytteiset calin-nuket ja mini-calinit ja voitti niillä vuoden 1995 Grand prix of toys-palkinnon. Charmeurin lisäksi sarjaan kuului silloin malicieux, tendre, rieur ja tumma gracieux. Vuonna 1995 niiden nimi oli Calin-Malin.

Charmeurin niskassa on merkinnät;  Corolle 95- 12  F 14 ja vartalon etiketissä vuosiluku 1998.

Charmeurilla on vaaleansininen kokohaalari. Nukella ei ole kuvastossa päävannetta, mutta olen nähnyt Ebayssa myynnissä  nukkeja, joilla on vanne ja samaa jäniskangasta rusetti, tosin eri nuken päällä.

Charmeur on 30 cm pitkä. Pää ja raajat ovat vinyyliä ja vartalo granulaattitäytteistä tekstiiliä. Sen saa laitetuksi vauvalle luonteviin asentoihin.

Nukke on hyväkuntoinen. Maalaukset ovat kuin uudet, samoin vaate. Silitin sen kuvauksia varten.

Ostin viime vuonna Cristineltä  Ebaysta kaksi alastonta Charmeur-nukkea, toinen on vuodelta 1997 ja toinen 1998. Niistä oli kaikki värit jo lähteneet ja silmät samentuneet, kun ne oli pesty moneen kertaan pesukoneessa.  Suloisia ne ovat kuitenkin. Oikeanpuoleisella ei ole Corollen vaatteet, vaikka ne myytiin minulle Corollena.

Takaisin päiväkirjaan 2008