"Corolle Mini Serie"

Pääsivu

Minä Leena

Henkireikä

Elämäni eläimet

Maailmanmatkaaja

Luonnossa

Nukkeateljee

Päiväkirjat

 

Nuket oli puettu näihin Corollen vuoden 2000 vaatteisiin, jotka eivät kuitenkaan kuuluneetkaan niille. Myyjä oli ilmoittanut: " Zwei schöne Püppchen aus der Corolle Mini Serie, verschiedene Puppenkleider, neuwertiger Zustand".

Se mikä tarjouksessa piti paikkansa oli, että nukkeja oli 2, ne olivat laadukkaita, vaatteita oli useita ja ne olivat uuden veroisia. Se, että nuket olisivat Corolleja  (tärkein asia ostajalle), ei pitänyt paikkaansa. Tutkin vanhoja Götzin luetteloja ja löysin tämän kovavinylisen nuken vähän eri vaatteissa Götsin keräilynukkeluettelosta vuodelta 2001 nimellä Benny, Finley ja Renee. Sehän onkin sitten vähän arvokkaampi nukke! Bennyllä on luettelossa sama haalari, mutta sinisenä. Zapfista en löytänyt tietoja, mutta se on joku mini-mini-chou-chou.

Paketissa tuli kyllä nimettömiä vaatekappaleita useampia, muutamat oikein hyvälaatuisia. Vaippahousut, nalle, tuttipullo ja harja ovat Corollen.

Minun Burgdorfin pelastusarmeijasta löytämäni aito Corolle Mini-Calin sai nyt saksaa puhuvan leikkikaverin, jolla on aivan samat vaatteet.

Takaisin päiväkirjaan